Jylland & Fyn · Vælg afdeling

Varmepumper - Luft / Vand

Spar penge med en miljøvenlig energiløsning

Er du interesseret i væsentlige besparelser på varmeregningen, mindre CO2-udledning i dit varmeforbrug og et mere behageligt indeklima i din bolig? Så er en luft/vand varmepumpe en oplagt løsning for dig.

Hos Gidex tilbyder vi installation af luft/vand varmepumper med alt inkluderet, herunder VVS-tilkobling ind på eksisterende vandkredse, kølemontage og el-tilslutning. Vi leverer den komplette løsning, med luft/vand varmepumper, som kører med en høj SCOP-faktor (lille strømforbrug, lille elregning, stor effekt) og giver dig mulighed for at spare op til 60 % på dit varmeforbrug, hvis du konverterer fra opvarmning med gas eller olie.

 

Mere varme, mindre energiforbrug

Luft/vand varmepumpen kan anvendes i de fleste huse, som ønskes konverteret fra olie, gas, bio eller fjernvarme, hvor der anvendes radiatorer / gulvvarme. Hos Gidex forhandler vi Toshiba´s A2W-varmepumpe, som indeholder den nyeste teknologi og der sikrer en høj SCOP-faktor. Den leverer med andre ord mere varme ved et mindre energiforbrug – og det er her løsningen bliver interessant for dig, der gerne vil spare på varmeregningen.

 

Klik på billedet nedenfor og læs mere om en af markedets bedste luft/vand varmepumper.

 

Nem og simpel betjening

Du tænker måske, at de mange fordele ved at konvertere til en luft/vand varmepumpe går ud over dens brugervenlighed. Men sådan forholder det sig ikke – tværtimod. En luft/vand varmepumpe er meget brugervenlig og kræver ikke daglig pasning eller kontrol. Den er simpel og let at betjene, så du nemt kan regulere varmen. Samtidig fylder den ikke og har et pænt, lyst design, der nemt kan placeres ind i enhver bolig.

 

Luft / vand varmepumpen, kan også anvendes som supplement til boligens eksisterende varmekilde.

 

Få et uforpligtende besøg

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af en konsulent, der kan beregne dine fremtidige besparelser ved konvertering til en luft/vand varmepumpe – med udgangspunkt i dit nuværende forbrug. Ved ordre afgivelse, udføres arbejdet af vores specialuddannede montør. Ring til os allerede i dag og hør nærmere.

 

Gidex er landsdækkende med vejledning, salg, montage og service-ordninger.

| Cookiepolitik | Sitemap