Jylland & Fyn · Vælg afdeling

TOSHIBA Greenline D9

Beskrivelse

Indendørsdelen er i hvidt højglans design med afrundede hjørner, hvilket gør enheden slankere og mere diskret, til trods for Greenlines massive varmekapacitet.

Nordens til dato mest driftssikre varmepumpe i den høje energiklasse A+++, både i køle- & varmefunktion, som rækker langt ind i fremtiden. Varmepumpen har fabriksgaranteret drift helt ned til en udendørstemperatur på -30°C. Greenline D9 kan levere op til 4,5 kW varme, ved en udendørstemperatur på -15°C og stadigvæk bevare en COP på 2,21 og selv ved -25°C har varmepumpen en ydelse på op til 2,9 kW i varme.

Stilhed! Behagelig stilhed og bedst i sin lydklasse, med mindre end 20 dBA i laveste kørsel. Samtidig har Greenline D9 det laveste udendørslydniveau på markedet, som endda selvvalgt kan reduceres yderligere med 4 dBA, via dens fjernbetjening.

Greenline D9 kører med det mest miljøvenlige kølemiddel R32, som er blevet fremtidens valg indenfor kølemidler. R32 overholder de europæiske standarder.

Luftrenser dit indeklima via TOSHIBA plasma filter med flere filtreringstrin, for at slippe af med røg gener, flere typer af lugte/støv og pollen partikler. Non-stick fladen er specielt belagt for at sikre, at det afviser snavs og støv og dermed holder indeluften frisk og ren.

Alle TOSHIBA’s varmepumper kører med DC-dobbelt rotationskompressor,
som yder op til 40% større energibesparelse kontra traditionelle varmepumpeanlæg.

Kontakt os

86 88 34 22

Så kan vi snakke omkring dit projekt og hvad vi kan gøre for dig

| Cookiepolitik | Sitemap