Jylland & Fyn · Vælg afdeling

TOSHIBA kvalitets varmepumpe

Spar penge på varmeregningen og få et komfortabelt indeklima

Har du overvejet, hvad det ville betyde for din varmeregning, hvis din bolig udnyttede luftens varme, i stedet for varmen fra fx olie eller gas? Med en luft til luft varmepumpe fra Gidex, kan du ikke alene spare penge på varmeregningen, men også få et mere komfortabelt og behageligt indeklima i din bolig.

Luft/luft varmepumpen trækker varmen ud af ude luften og fører den ind i boligen. Det betyder også, at det er en miljøvenlig løsning. Har du behov for køling kan du med fordel kigge på Toshibas klimaanlæg (airconditionanlæg).

 

Den helt rigtige varmepumpe til din bolig

Nedenfor er der en oversigt over Toshiba´s luft/luft varmepumper, som vi udbyder hos Gidex. Klik på de forskellige produkter for nærmere beskrivelse og billeder. Vi hjælper dig med at beregne hvilken størrelse, der egner sig bedst til dit boligopvarmnings behov, med udgangspunkt i din hustype samt indretning. Med afsæt i stor erfaring kan vi effektivt og hurtigt rådgive, levere og installere varmepumpen i dit hjem.

 

Testet og godkendt til alle hustyper

Luft/Luft varmepumpen kan anvendes i alle hustyper – uafhængigt af eksisterende opvarmningsform. Har man for eksempel et sommerhus,  er TOSHIBA´s varmepumpe løsning helt ideel, fordi den også kan køre grundvarme temperatur styring, her kan vælges imellem 5-13 grader C efter ønske. Den kan ligeledes kombineres med fjernstyring via SMS/WI-FI-kontakt. 

 

En Toshiba varmepumpe kendes på deres fineste kvalitet, sin nordiske kapacitet, brugervenlighed og stabilitet. Varmepumperne er testet og godkendt i henhold til de nyeste normer og regler og er også at finde på energistyrelsens hjemmeside. Toshiba varmepumperne indeholder den nyeste teknologi, som sikrer dig en vedvarende, behagelig og økonomisk besparende opvarmning af din bolig.

 

Lavt lydniveau, høj varmeydelse og pænt design

Varmepumperne leverer god varme, ved et lavt lydniveau. Den har et pænt og stilrent design, der nemt kan indpasses i boligen uden synligt præg af sin store ydeevne.

 

Bedre, billigere og mere miljøbevidst opvarmning – ring og hør nærmere

Har du spørgsmål til opvarmningen af din bolig, og vil du høre mere om, hvordan en luft/luft varmepumpe kan give din bolig en bedre opvarmning og samtidig spare dig mange penge på varmeregningen? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

 

Gidex er landsdækkende med vejledning, salg, montage og service-ordninger.

| Cookiepolitik | Sitemap