Jylland & Fyn · Vælg afdeling

Klimaanlæg

Bedre indeklima, stor energibesparelse og brugervenlighed med aircondition

Med et klimaanlæg (også kaldet airconditionanlæg) i boligen, opnår du ikke alene et bedre indeklima, men også en større besparelse på opvarmning og på et evt. i forvejen højt køleforbrug. Hos Gidex forhandler vi Toshibas klimaanlæg, som i lighed med deres luft til luft varmepumper, er udført i høj kvalitet, med brugervenlighed og stabilitet i højsædet.

 

Denne side indeholder en oversigt over TOSHIBA’s klimaanlæg.

TOSHIBA’s klimaanlæg er udført med den nyeste teknologi, som giver dig et bedre indeklima, til en fornuftig driftsøkonomi.
TOSHIBA’s klimaanlæg er ligesom TOSHIBA’s varmepumper udført med kvalitet, brugervenlighed og stabilitet i højsædet, for at sikre at anlægget lever op til netop jeres behov.

Hvad er fordelene ved klimaanlæg?

Klimastyring med et airconditionanlæg har en lang række fordele. Først og fremmest giver det et behageligt indeklima, hvor varmen/køling fordeles jævnt i rummet. Både ved varme og køling er klimaanlæg effektive og kørende med et lavt lydniveau.

 

Klimaanlæg er tilmed nemme at betjene. Der følger en fjernbetjening med, der gør det nemt at regulere indeklimaet. Varmen såvel som kulden kommer hurtigt, så snart du har skruet op eller ned. TOSHIBA klimaanlæg leveres i flere modeller, og designet passer ind i ethvert miljø.

 

Høj kvalitet, brugervenlighed og funktionalitet

Nedenfor giver vi dig et overblik over de forskellige klimaanlæg, vi tilbyder. Fælles for dem er høj kvalitet, optimal funktionalitet og brugervenlighed. Klik ind på billederne og læs mere om de enkelte modeller og deres fordele. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os og høre mere. Med udgangspunkt i dine behov finder vi i fællesskab en løsning, der nu og fremadrettet vil leve op til dine ønsker og behov.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Ring til os allerede i dag – med afsæt i mange års erfaring giver vi kvalificerede svar på dine spørgsmål, gode råd og kompetent vejledning. Som det fremgår af produktbeskrivelserne nedenfor, leveres vores klimaanlæg både som loft- & vægmodeller, som multisystemer og som indbygningsmodeller. Hvilken løsning, der passer bedst til dig, afhænger frem for alt af dine ønsker & behov – vi leverer den bedst mulige løsning til dig.

 

Gidex er landsdækkende med vejledning, salg, montage og service-ordninger.

| Cookiepolitik | Sitemap