Jylland & Fyn · Vælg afdeling

Udskiftning til varmepumpe – og få mere varme for pengene

Fælles for traditionelle opvarmningsmetoder – hvad enten det er elvarme, oliefyr, gasfyr eller pillefyr – er, at de ofte koster mange penge. Varmeregningen har det med at løbe løbsk, også selvom man føler, at man gør en daglig indsats for at spare på varmen. Heldigvis er der en løsning.

 

Udskifter du din nuværende opvarmningsmetode til en varmepumpe, sparer du ikke alene mange penge på varmeregningen, du opnår også et bedre og mere behageligt indeklima. Men det er ikke kun indeklimaet, der får et kvalitetsløft. Det samme gør miljøet. En varmepumpe er nemlig med til at sænke CO2 udslippet og er derfor en af de mest miljøvenlige energiløsninger på markedet.

 

Gratis og uforpligtende vurdering af dit energiforbrug

Hos Gidex tilbyder vi et gratis og helt uforpligtende konsulentbesøg, hvor dit nuværende energiforbrug bliver gennemgået, hvilket giver afsæt til en beregning af, hvor meget du kan spare ved at konvertere til en varmepumpe. Ud fra dette modtager du et skræddersyet godt tilbud.

Vores montager foregår via specialuddannede montører i din bolig.

 

En brugervenlig løsning

Du tænker måske, at en varmepumpe er sværere at have med at gøre end den opvarmningsløsning, du har i dag. Men faktisk er en varmepumpe først og fremmest kendetegnet ved dens brugervenlighed. Den er nem og simpel at betjene, fylder ikke og har et pænt, lyst design.

 

Her på hjemmesiden kan du læse mere om og se billeder af vores luft/luft og luft/vand varmepumper. Du finder blandt andet grundige beskrivelser af de enkelte produkter, vi tilbyder. Men du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os direkte.

 

Fordelene slutter ikke her

Vil du høre mere om de fordele, en TOSHIBA varmepumpe kan give dig og din bolig? Ring til os allerede i dag og få professionel rådgivning.

 

Gidex er landsdækkende med vejledning, salg, montage og service-ordninger. 

| Cookiepolitik | Sitemap