Jylland & Fyn · Vælg afdeling

Hvem styrer din varmeregning?

Når efteråret begynder at melde sig med blæst og kulde, er det atter tid til at tænke på opvarmningen inden døre. Opvarmning kan dog let blive en dyr affære, hvad enten der er tale om opvarmning i sommerhuset eller privatboligen. For at undgå at varmeregningen løber løbsk, er det en god idé at alliere sig med en professionel samarbejdspartner.

Boligopvarmning -udnyt varmen bedre end i dag – og spar penge!

Fordelene ved at investere i en varmepumpe fra Gidex er ganske indlysende: Toshiba varmepumper udnytter vedvarende energi og omdanner den til energieffektiv boligopvarmning. Konkret betyder det, at varmen i udeluften kan udnyttes helt ned til - 25 grader. 

Økonomisk betyder det, at Gidex varmepumper, afhængig af udendørstemperaturen, kan levere 2,5-6 gange så meget varme til boligen, som den mængde energi der bruges til driften af varmepumpen. Traditionelt har det typisk været boligejere med elvarme, som har anvendt varmepumper til at opnå betydelige besparelser på varmeregningen, men med de hastigt stigende energipriser kan boligejere, som er afhængige olie og naturgas, nu også opnå store besparelser ved at investere i en varmepumpe, som supplerende opvarmning. 


En miljøvenlig løsning til boligopvarmning

Varmepumpen er samtidig miljøvenlig i drift, idet Toshiba varmepumper yder helt op til 20% mere end alternative Inverteranlæg og op til 40% mere end øvrige varmepumper på markedet. Som en ekstra fordel indeholder Toshiba varmepumper forskellige luft-filtrerings-systemer, der sørger for at eventuelle luftbærende forureningskilder, såsom støvpartikler, røg eller lugtgener fjernes fra luften.

 

Et økonomisk, miljøbevidst og behageligt valg

At investere i en TOSHIBA varmepumpe er derfor et fornuftigt valg, både hvad angår økonomi, fysisk velbefindende og hensynet til miljøet.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du vide mere om, hvordan du kan spare penge på varmeregningen med en TOSHIBA varmepumpe? Ring til os allerede i dag og lad os tage en snak om dit projekt, og se på hvad vi kan gøre for dig. Vi tilbyder et gratis og helt uforpligtende besøg af en tekniker, resulterende i et skræddersyet godt tilbud.

 

Gidex er landsdækkende med vejledning, salg, montage og service-ordninger


Kontakt os

86 88 34 22

Så kan vi snakke omkring dit projekt og hvad vi kan gøre for dig

| Cookiepolitik | Sitemap