Jylland & Fyn · Vælg afdeling

Nyheder

11. okt 2018

8 0 7

Bliv efterårsklar med en varmepumpe 🍁 Efteråret har meldt sin ankomst, hvilket betyder hygge indendørs. Med en varmepumpe fra TOSHIBA er temperaturen indenfor helt perfekt, selvom det er koldt udenfor. Hvorfor skal du vælge en varmepumpe?: ✔ Udnyttelse af den naturlige varme i luften ✔ Økonomisk fordelagtig ✔ Miljøbevidst ✔ Flot design som går i stil med enhver boligindretning Hvis du vil have flere penge på budgetkontoen, så hop med på den grønne bølge med en varmepumpe fra TOSHIBA.


10. okt 2018

23 2 8

KONKURRENCE - I en god sags tjeneste 🎗 Bidrag til en god sag og få dermed et lod i konkurrencen om en Luksus Toshiba varmepumpe inkl. en standard montage til en værdi af 19.500 kr. Du må købe så mange lodder i puljen, du har lyst til! For at deltage i konkurrencen skal du blot: ✔ Like opslaget ✔ Donere 50 kr til mobilepay nummer 19115, og mærke den med "Knæk Cancer" Vi vil blive meget glade, hvis I også vil dele opslaget. Det er en sag, der betyder meget for os hos Gidex, da vi har haft kræft tæt inde på livet. Alle pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Vi trækker vinderen d. 26.10.18 kl. 14.00, og offentliggøres her på siden. Vinderen får direkte besked af os. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller videregives. Montagen skal ske i Danmark.


28. sep 2018

164 11 20

Hos Gidex har vi haft kræft tæt inde på livet. Både i familien, men også hos vores venner og naboer. Vi nære håb om og ønsker inderligt at der findes en kur, da det berører alt for mange mennesker. Derfor udlodder vi en Luksus Toshiba varmepumpe inkl. en standard montage til en værdi af 19.500kr - som dú kan vinde. Alt hvad du skal gøre for at få et lod i puljen er, at donere 50kr til mobilepay nummer 19115, og mærke den med "Knæk Cancer". Du må donere 50kr så mange gange du vil, og dermed købe alle de lodder i puljen du har lyst til. Vi vil blive meget glade, hvis i vil hjælpe med at Like og dele opslaget. Vi trækker vinderen d. 26.10.18 kl. 14.00, vinderen bliver offentliggjort på vores Facebook profil og får også direkte besked. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Gevinsten kan ikke ombyttet til kontanter eller videregives. Montagen skal ske i Danmark.


27. sep 2018

23 2 14

Hos Gidex har vi haft kræft tæt inde på livet. Både i familien, men også hos vores venner og naboer. Vi nære håb om og ønsker inderligt, at der findes en kur, da det berører alt for mange mennesker. Derfor udlodder vi en Luksus Toshiba varmepumpe inkl. en standard montage til en værdi af 19.500 kr. - som dú kan vinde. Alt hvad du skal gøre for at få et lod i puljen er, at donere 50 kr. til MobilePay nummer 19115, og mærke den med "Knæk Cancer". Du må donere 50 kr. så mange gange du vil, og dermed købe alle de lodder i puljen du har lyst til. Vi trækker vinderen d. 26.10.18 kl. 14.00, vinderen bliver offentliggjort på vores Facebook profil og får også direkte besked. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med facebook. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller videregives. Montagen skal ske i Danmark.Kontakt os

86 88 34 22

Så kan vi snakke omkring dit projekt og hvad vi kan gøre for dig

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top