Jylland & Fyn · Vælg afdeling

Nyheder

7. sep 2018

13 1 25

ER DU VORES NYE MONTØR? 🌫 LIDT OM DIG: Vi søger en udadvendt, positiv og selvstændig montør, som har mod på at prøve kræfter med montering, fejlfinding samt servicering hos både erhverv og private kunder. MERE OM JOBBET: Du kommer til at køre selvstændigt og som en del af et team. Din uge består af 4 arbejdsdage: mandag, tirsdag, onsdag & torsdag. Du møder kl. 7.15 og har fri kl. 17.00 - dog er der mulighed for ekstra timer. VI TILBYDER: Vi tilbyder fuld oplæring i hele vores produktsortiment. Vi lægger vægt på, at du har et B-Kørekort, er mødestabil, har godt humør og en god arbejdsmoral. Kontakt Gidex på tlf. 86 88 34 22 eller send en e-mail til: gidex-vest@gidex.dk Skriv "jobansøgning montør" i emnefeltet DEL - DEL - DEL - så vi kan finde vores nye kollega :)


17. aug 2018

16 0 9

Dansk sommer og varme... 🔥☀ Har du også brugt hele sommeren i en spand med koldt vand, i skyggen, foran en blæser eller under din aircondition (som du drømmer om)? Det er gået op for mange, at deres hjem, lagerbygning, kontorer og andet ikke er gearet til de høje grader. Her kan vi heldigvis hjælpe med et airconditionanlæg. Se mere her: http://www.gidex.dk/toshiba/klimaanlaeg eller kontakt os på 86 88 34 22 og hør nærmere.


18. maj 2018

5 0 2

Ønsker du dig et bedre indeklima? 🏚🌫 Vidste du, at med en varmepumpe fra Toshiba kan du forbedre dit indeklima? Fjerner røg- og lugtgener, støv- og pollenpartikler og andre urenheder i luften. Ps. endnu en vigtig detalje - holder dig varm på de kølige forårs- og sommeraftener.


3. maj 2018

36 8 50

ER DU VORES NYE MONTØR? 🌫 LIDT OM DIG: Vi søger en udadvendt, positiv og selvstændig montør, som har mod på at prøve kræfter med montering, fejlfinding samt servicering hos både erhverv og private kunder. MERE OM JOBBET: Du kommer til at køre selvstændigt og som en del af et team. Din uge består af 4 arbejdsdage: mandag, tirsdag, onsdag & torsdag. Du møder kl. 7.15 og har fri kl. 17.00 - dog er der mulighed for ekstra timer. VI TILBYDER: Vi tilbyder fuld oplæring i hele vores produktsortiment. Vi lægger vægt på, at du har et B-Kørekort, er mødestabil, har godt humør og en god arbejdsmoral. Kontakt Gidex på tlf. 86 88 34 22 eller send en e-mail til: gidex-vest@gidex.dk Skriv "jobansøgning montør" i emnefeltet DEL - DEL - DEL - så vi kan finde vores nye kollega :)Kontakt os

86 88 34 22

Så kan vi snakke omkring dit projekt og hvad vi kan gøre for dig

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top